Statistik

Har Google analytics på min blogg. Där kan man bl.a. få information om vilka inlägg som är popluära (dvs. har haft många läsare), vilket sökord besökare har kommit in på sidan genom, vilken ort besökarna kommer ifrån, antalet besökare per dag/månad, vilka sorts webbläsare mina besökare använder osv.
Är ganska intressant att se. Speciellt vilka inlägg som är mest populära. Jag skrev om ett smyckesträd en gång för länge sedan, det inlägget ger många nya besökare än!
Även vilka länder/orter (kan ej se småorter) besökarna kommer från är ganska kul. Men lugn bara lugn, jag kan inte se exakt var besökaren bor eller dess ip-adress. Med andra ord kan man, om man vill, snoka runt här väldigt anonymt :mrgreen:

Tänkte ge er lite statistik:

Jag får många besök från följande orter (och kringliggande):
– Smålandsstenar
– Forsheda
– Stockholm
– Jönköping
– Oskarsström
– Göteborg
– Falkenberg
– Halmstad
– Malmö
– Gislaved
– Billesholm
– Växjö
– Lund

Det är besökare från Smålandsstenar, Forsheda, Halmstad, Gislaved, Göteborg och Malmö som stannar längst tid på sidan.

84,78% av mina läsare använder Internet explorer som webbläsare. 13,50% använder Firefox. Resten använder annan gojja 😉

97,99 av besökarna har Windows som operativsystem (Go windows!)

De flesta besökarna hittar min sida via google. På andra plats kommer de som skriver in webbadressen i adressfältet. Sedan får jag mycket trafik från Jennys sida, Martinas blogg, eniro, CarlssonKarlsson bloggen och bloggen Dressingroom. Jag tackar för det 😉

Topplistan på sökord som leder till min sida är följande:
– Extrem blandhy
– Josse
www.josse.se
– förlovningspresent
– fläskköttgryta
– gjutjärnskatt
– Smycketräd
– Bokredovisning
– statement earth

Det inlägg som jag har haft mest besökare på den här månaden är ”Blir galen”. Det inlägg som totalt haft mest besökare sedan jag startade bloggen är ”Katt till salu”. Därefter kommer ”Smycketrädet”.
Bland kategorierna är det Inredningskategorin som haft mest besökare.

Slut på statistikrapport!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Statistik”

Kommentarer inaktiverade.