Blir galen

Jag blir galen på denna jäkla huvudvärk. Flera dagar i veckan vaknar jag stel i nacken, axlarna och med en tryckande huvudvärk, då är resten av dagen redan bestämd. Har nästan blivit van vid att ha ont nu när det kommer så ofta. Det går liksom inte över heller. Hjälper inte att vila eller ta värktablett. Kan lindra lite om jag går ut och går, mjukar upp ryggen och axlarna antar jag.
Har haft så här i ett år nu. Varit hos läkaren som säger att det är spänningshuvudvärk. Jaha, och sen då. Jag blir galen på att ha den här molande värken. Har provat att byta kudde, det är inte det.
Dåliga dagar, som den här, kan jag inte vrida på huvudet utan att det strålar ut i axlarna eller ner i ryggen. Blir ofta illamående och yr de dagarna också. Blir säkert inte bättre när jag går och spänner mig för att det trycker i huvudet. Kommer på mig själv sitta och bita ihop hårt hårt ibland när det gör ont vilket inte direkt gör saken bättre…
Ge mig lite husmorstips på hur tusan jag ska få bukt med den här värken innan jag blir totalt galen!
Kan ju inte gå omkring som en gammal stel tant redan vid 23 års ålder 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

10 reaktioner till “Blir galen”

 1. funderat på att gå till en annan läkare? kanske hjälper? Eller så är det lite fabriksarbete som saknas:-D krya på dej iaf.

 2. Du har inte funderat på om det har me datorn o göra…?? Brukar du inte sitta i soffan? Det gör jag o det e inte bra, men jag sitter ju inte lika mycket som du… Kankse borde sitta i köket ist, men vet inte om det e rätt arbetshöjd det heller… Kanske skulle satsa på ett skrivbord. Fast då får ju Nicklas göra iordning uppe så ni kan flytta upp sängen;) Fick du mycket gjort på en gång!:)

 3. Skulle säga precis som Carro och Linda=) Känner själv hur ont jag får i nacken när jag sitter här. Jag var hos en sjukgymnast med mina nack och ishiass problem(hur gammalt låter inte de då=) och fick en del övningar. men hon sa att när du sitter ska du hela tiden tänka dig att du har en helium ballong ovanför huvudet som gör att ditt huvud sträcks men axlarna ska samtigt slappna av….Du kan ju testa de=)

 4. Stackars josse! usch det är hemskt med ont i nacken. Jag får ibland nackspärr och det bara knäcker i nacken och gör svinont. Jag brukar ta en vetekudde ibland. Tycker det är varm och skönt… Vet inte om det hjälper för dig.. Kanske lite massage skulle sitta fint. Hoppas det snart blir bättre. Gillar verkligen din blogg och utseendet. Skulle vilja ha en så fin blogg som du för min är så vit och tråkig. kram Lisa

 5. Jaha min vän, kunde du inte kommit på det här me datorn själv?;) Behöver du inte ens gå till doktorn o betala pengar, bara ringa till mig o berätta va det e så ska jag ställa diagnos. Jag e dessutom gratis!!;) Haha ses imon! Puss

 6. Ja du Peter, där slog du huvudet på spiken, fabriksarbete måste det ju vara som behövs 😉
  Jag tror faktiskt att ni har en poäng allihopa. Jag sitter helt fel när jag använder datorn, jag borde arbeta med med kroppen och stärka musklerna, jag vet att jag spänner axlarna väldigt när jag går av någon oförklarlig anledning, massage hade troligtvis hjälpt en hel del. Och naturligtvis hade allt detta gått över om bara övervåningen hade varit färdig, helt rätt Carro 😉

  Lustigt är dock att i helgen satt jag knappt någonting vid dator för vi var ju iväg på hundutställning både lörd. och sönd. Ändå hade jag en riktigt dålig dag i måndags. Borde ju bli sämre om jag sitter vid datorn inte när jag låter bli…
  Tilläggas kanske borde att sängen/madrassen jag sover i har Nicklas haft sedan han flyttade hemifrån, över tio år sedan… Kanske inte konstigt att man är som mest stel på morgonen 😉

 7. Hej
  Kom in på din sida av en ren slump…
  Läste ditt inlägg om huvudvärk och värk i rygg och axlar.
  Det första jag kom å tänka på är FIBROMYLALGI… en ”sjukdom” / SJUKDOM
  som sätter sig som en värk i kropp., axlar samt leder längs rygg..
  En ilande värk i huvud, rygg och axlar.
  Vissa dagar är bättre än andra man kan idrotta, ha skoj och nästa ligger man ”död” av värk i kropp..

  Vet dock inte vad du jobbar med, för de är ovanligt att unga tjejer får de.. men att kvinnor/tjejer får det är vanligare än män iaf. ( 80 / 20 ) räknat i %.

  Vill inte skrämma upp dig men gör dig en tjänst och kolla med läkaren igen..
  Min mamma gick så i flera år innan dem ”kolla” efter rätt saker…
  Om jag har fel, ..vilket jag hoppas.

  HA de toppen!!

  Mvh Chrisse

Kommentarer inaktiverade.