Mitt i natta

Fastnade framför Den Gröna Milen på 3:an så nu sitter jag här och väntar på att den ska ta slut. Jag har sett början på den här filmen mååååånga gången men lyckas alltid somna ifrån slutet. Idag kommer problemet istället bli hur tusan jag ska kunna somna när filmen är slut. Känner mig pigg som bara den och har därför passat på att sortera tvätt, plocka in i dismaskinen, dammat och annat spännande i reklamerna. Som för övrigt är många i en sådan här lång film…
Får läsa mig trött, ”synd” bara att boken jag läser nu är så hysteriskt rolig. Annika Lantz 9 & 1/2 månad. Underbart rolig bok. Ligger och småfnittrar för mig själv hela tiden. Stackars Nicklas 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.