Tjöt

Jag vet precis  när jag själv tycker att en tv-serie är riktigt bra. Då kan jag nämligen omöjligen vara tyst under programmets gång. Jag skriker, pustar, ojar och utbrister i diverse ordbesvärjelser över seriens handling. Vilket kan vara måttligt irriterande för de som soffparkerar tillsammans med mig….
Det är inte många serier som får mig att tjöta på detta viset. Den första måste ha varit Ally McBeal. En uuuuunderbar serie! Den bästa någonsin!!!
Just nu är det Parenthood på 3:an som har intagit samma position som McBeal i mitt tv-tittande. Mycket bra serie. Jag är fast!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Tjöt”

Kommentarer inaktiverade.