Irriterande

Jag skrev precis ett långt inlägg på Frallanfia om hennes nya mat. Men när jag skulle klicka på uppdatera loggades jag ut från sidan! Tror ni att inlägget sparades? Nope. Mycket irriterande!

Var hos kiropraktorn i morse. Gick snabbt. Jag berättade att jag inte haft någon vidare spänningshuvudvärk sedan sist men att jag igår och i natt har haft väldigt ont och varit stel. Satt mycket vid datorn igår… Jag nämnde dock aldrig var jag har haft ont. Han kände lite på ryggen och axlarna och sa sen att jag har haft ont i vänster axel. Och det kunde han veta bara genom att klämma! Jag blev lite impad. Sedan knäckte han nacke och rygg. Lät inte alls så högt denna gången som sist och han verkade heller inte behöva ta i så mycket idag. Men nu kommer jag nog få huvudvärk i eftermiddag. Har fortf. ont i axeln och nacken. Men blir det som sist så är allt över till i morgon.
Innan jag gick sa han att jag kommer bli besvärsfri efter några behandlingar. Undra hur många han hade i åtanke då…

Såg i lokaltidningen igår att det ska vara hälsovecka snart. Då kör de prova-på-pass här i Sms. Funderar på om jag skulle testa power-yoga. Tror att det kanske kunde vara bra avslappning för mig. Har ju varit inne på Pilates tidigare men det verkar lite avancerat. Går dessutom bara på söndagar och då tror jag inte att jag får tummen ur att ge mig iväg. Är ju inte så mycket för sånt där. Svettas med andra i en äcklig gymnastiksal. Huhu.

Nu ska jag ut och svettas lite med hunden i skogen i alla fall. Det är ju alltid något. Tror att jag tar på mig min reflexväst för igår sköt det hejvilt i skogen vid vägen när jag gick förmiddagspromenaden. Jag var helt säker på att vi antingen skulle dö av att en skadeskjuten galen älg sprang över oss eller att en jägare med halvtaskig syn och smått bakis skulle skjuta ihjäl oss. Men vi överlevde tack och lov.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Irriterande”

  1. Jag skulle gärna vilja hänga med på någon sådan ”prova på”-grej också. Vi får prata om det

Kommentarer inaktiverade.