Smycketräd

För två veckor sedan köpte jag ett svart übersnyggt smycketräd på Åhléns. Det har stått på toaletten i de två veckorna. Det har stått där med smycken hängades på sig. Väl synligt, med en placering som gör det svårt, för att inte säga omöjligt, att missa har det svarta trädet stått där och fyllt sin funktion.
I morse när jag stod i duschen hörde jag Nicklas utropa:
”Men va fan är det här för svart skit nu då?”
Men herregud, han bor väl också här? Han har väl bott här vartenda dag i de där två veckorna som trädet har stått där. Ja jisses, vad gör man?
Det mest intressanta är kanske inte att han inte sett trädet tidigare, män lägger inte märke till detaljer på samma sätt som kvinnor, det vet ju alla. Men det som får mig att fundera är varför han såg det plötsligt i morse, varför beslöt sig hans hjärna för att registrera det just då?> Om han ändå inte sett det tidigare kunde det ju liksom kvittat eller?
Mannens hjärna är ett mysterium… 😉

smycketrad.jpg Trädet finns i svart, vit och även i silver på Åhléns. Jag tycker även att de är skitsnygga i sig, utan en massa smycken på.
–> Finns även ett liknande från Pluto att köpa här!

smycketrad-med-smycken.jpg Mitt överfyllda smycketräd. Väldigt praktisk att bara kunna rycka åt sig ett halsband i farten istället för att stå och rota i smyckeask efter smyckeask innan man hittar rätt.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Smycketräd”

  1. Jag håller helt o fullt med i att männens hjärnor är ett mysterium!! O ibland fattar dom ju inte alls, fast dom påstår att dom är så fruktansvärt intelligenta! Hmmm konstigt………….

Kommentarer inaktiverade.