Symöte

Igår hade jag symöte här hemma. Fick en del gjort på min halsduk. Så fin så, om jag får säga det själv 😉
Svaller, hönskackel, skratt och chokladbollar! Längtar till nästa gång!

Är så väldans bra när jag bjuder hem folk för jag får så mycket gjort då. Jag röjde på köksbordet, satte in alla papper i pärmar, planterade om blommorna på verandan, bakade chokladbollar, dammade, dammsög, torkade golven och tvättade duschdraperiet.

Ikväll är det kurs för mig och Fia. Här bara regnar och regnar! Fia vill inte gå ut i det här vädret. Men jag är förberedd den här gången. Har köpt en regnkappa… Så nu kan hon inte bli en liten ynklig boll i kväll om det börjar regna. Haha!

Har kollat på Rix fm Morgonzoo nu. Tycker att det är ett trevligt morgonprogram att käka frukost till. Simon och Thomas var med som gäster nu. De två skulle aldrig få komma och inreda hos mig! Usch och fy, inte alls min stil. Men söta hundar hade de!
Nähe, nu får jag ta tag i mig själv och göra lite nytta!

Just det förresten. Stooooort grattis till Mariana och Lenny!!! Hurra x2 :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.