Katt till salu

Någon som vill ha en katt?
Jag blir galen på vår hankatt. Här sitter jag och försöker plugga, har jättemycket att läsa och då har det lilla livet mage att snarka värre än värst!
Jag har aldrig mött en katt som snarkar som han. Man kan inte bli annat än förbannad när han ligger där och ser så söt ut att man inte tröstar väcka honom utan får stå ut med det irriterande ljudet.
I morse var jag på apoteket och shoppade loss. Went wild och handlade för 900 svenska kronor! Jag är inte klok någonstans! Köpte stödstrumpor till flygresan, solskyddskrämer, handsprit och en himla massa mediciner. Allt var nödvändigt iofs så det var inte direkt någon nöjesshopping.
Nu ska jag försöka ignorera snarkningarna och läsa som en dåre.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Katt till salu”

  1. Du e fan inte klok! 900 kr…. Hur lyckas du?! Fast om allt hade behövts hade jag nog köpt det i olika omgångar så hade det inte märkts lika tydligt….. Dom kan iaf inte gå i konkurs så länge du är kund där;-)

Kommentarer inaktiverade.