Minnet bra men kort

Det är mycket jag har glömt att berätta tydligen, idag bara ploppar det upp viktiga saker 😉

Viktig sak nummer två (Statement Earth serien var nummer 1) är att den fina gjutjärnskatten från Skeppshults gjuteri, som jag har berättat om tidigare, nu har fått en liten kompis! Jag har naturligtvis låtit denna kompis flytta in hos oss då storkatten verkade lite ensam 😉
Lägger in några bilder men ni får ha överseende med min dåliga fotografering. Försökte desperat ta en kass ficklampa till hjälp. Måste skaffa mig en bättre kamera… Eller så kan ni ju åka till fabriksbutiken i Skeppshult och se på sötnosarna live!

Har ytterligare en viktig sak att droppa idag. Jag kan ha nämnt det tidigare men i så fall har jag glömt bort det 😉 Kan säga att det handlar ungefär om samma som det här inlägget fast lite mer…levande! Spännande va!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Minnet bra men kort”

Kommentarer inaktiverade.