Statement Earth

Eftersom jag inte kunde sova så bra i natt (läs tidigare inlägg) så gick det åt en hel del tid till gluttande i taket och allmänt filosoferande. Kom då på, mitt i alltihopa, att jag glömt berätta om den fräcka serien från Sea glasbruk som visades upp på Formex, och det är skamligt gjort av mig så detta råder vi genast bot på.
Jon Eliasson (känd som inredare i programmet Roomservice) har designat en serie produkter, kallad Statement Earth. Det speciellt (underbara) med produkterna är att de tillverkas av återvunnet glas. Är inte detta verkligen helt rätt i tiden?! Till råga på allt (det blir bättre ;-)) paketeras produkterna i tidningspapper och läggs sedan i snygga kartonger, även dessa gjorda av återvunnet papper, naturligtvis. Är inte hela idén alldeles bäst! Jag blev mycket förtjust i produkterna och såg genast mig själv dela ut dessa som julklappar till höger och vänster. Den perfekta presenten 2008!
Det krävs en del för att impa på mig men den här grejen köper jag rätt av. Inte heller kostar produkterna skjortan utan alldeles svenskt, lagom.

Synd är att serien inte har uppmärksammats mer (eller har jag missat det?). Synd också att jag inte frågade om jag kunde ta kort. Har dock hittat en artikel i Elle interiör där man kan läsa lite och se en bild på serien och här kan du köpa de olika delarna i serien Statement Earth

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.