Kattungar!

Kattungar var det ja! Livs levande och ännu sötare än gjutjärnskatterna. Här kommer sagan om de 9 kattungarna:

Det var så här…
Nicklas föräldrars katt Stina fick kattungar för några veckor sedan. 4st underbara små skapelser. 1 gul, 1 Creme och två sköldpaddsfärgade.
4 st alltså.
Men någon vecka senare när vi kom på besök var det plötsligt 9 st små kattungar (!). Kloning?! Nope. Nicklas syrras katt fick ungar någon vecka innan Stina. 5 st små sötingar. Tyvärr blev deras mamma påkörd och överlevde inte. De stackars kattungarna var utan mamma. Då fick Stina hoppa in! Nicklas föräldrar åkte och hämtade kattungarna, lät dem mysa på en filt som Stina haft och lade dem sedan i kattunglådan ihop med de andra kattungarna. Stina blev liiite förbryllad när hon kom in och hennes barn hade ökat till det dubbla i antal 😉 Men de luktade ju henne så det var väl bara att acceptera läget. Stina hade varit lite smyg och morrat men inte gjort något utan lät dem dia direkt. Vilken snäll adoptivmamma!

Man kunde ju inte annat än att låta bli att åka till Nicklas föräldrar för att få sig lite kissemys. Kattungar är underbara varelser. Men vi ska inte ha någon! 😉
Fia fann snabbt sin favorit i en skölpaddsfärgad hona och en svart/grå hane från Lottas katts kull. Tyvärr så dog den sköldpaddsfärgade honan plötsligt 🙁 Så synd för hon var väldigt go, men det är djurens hårda värld.
Några har redan lämnat boet och flyttat in i nya hem. Men jag hann fota dem alla för någon vecka sedan. Titta på mysbebisarna, blir man inte galet kattungesugen!?

kattunge8.jpg      kattunge7.jpg      kattunge6.jpg  

kattunge5.jpg      kattunge4.jpg 

kattunge3.jpg      kattunge2.jpg      kattunge1.jpg

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Kattungar!”

  1. Åhhhh vad söta!!! Jag har lösenordsskyddat min blogg men skulle du vilja läsa den så skicka till min mail. Jag antar att du får den när jag skickar här…

Kommentarer inaktiverade.