Njuta av det enkla

Jag går här hemma och njuter av att få ägna en hel dag åt sådant som jag avskydde att lägga tid på när jag pluggade. Idag är det nämligen bak-, städ-, röj-, plock- och tvättdag. Vilken underbar känsla det är att slänga in en kaka i ugnen samtidigt som man dammar och hör tvättmaskinens sus i bakgrunden. Alla ljud och dofter av hemma. Underbara hemma. Jag är en hemma-knarkare och kan därför ibland känna att det är lite segt att spendera så mycket tid i butiken.Jag saknar hemma lite smått. Men så länge jag har målet i sikte och vet vad jag strävar efter så rullar det på. Och fort rullar det. Tänk, i slutet av april hade vi haft igång butiken i ett halvår. Det har gått mycket fort. Får nog börja planera hur 1-års firandet ska gå till för vips så är man där!

Jag jobbar lite idag också mellan varven. Har fixat till en banner på ett morsdagserbjudande som drar igång i webbutiken på måndag. I eftermiddag ska jag lägga ut lite nya produkter. Ett gäng tvålar bland annat. Har köpt några st. handgjorda tvålar från en av mina favoritleverantörer. Tvålarna är gjorda helt av naturliga ingredienser och doftar lovely! Kan tänka mig att de kan bli en hit som morsdagspresent.

Nicklas är iväg hos svärmor och svärfar och fixar ett till bord till butiken. Det är lösviktspärlorna som nu behöver större yta. Jag är också enormt sugen på att dra till Ikea inom en snar framtid och utöka med två bokhyllor till butiken. Men jag är inte lika säker på att Nicklas känner sig sugen på detsamma 😉

Kommande vecka ska vi åka till Köpenhamn på mässa. Det är hobby-leverantören som har mässa med minikurser på en massa spännade saker.  Ska bli superkul! Det är den 19, onsdag, så då kommer butiken vara stängd. Håller tummarna hårt för att vi hittar dit utan allt för tidskrävande felkörningar. Jag tror inte att det finns någon i hela världen som är så dåliga på att hitta rätt som jag och Nicklas är ihop. Vi hade verkligen behövt en gps!

Jag har precis reserverat två biobiljetter till på lördag. Nicklas har tjatat om den här nya Robin Hood filmen för länge nu. Så hittade jag två presentkort på biobiljetter här hemma och då kändes det som ett tecken från högre makter 😉 Var mycket längesedan vi var på bio så det ska bli nice!

Nu – back to hemmadag

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.