Lördagsbio

Igår åkte vi på bio i H-stad. Det var Robin Hood som var målet. Nicklas har ju tjatat om detta. Jag var lite tveksam först, men så såg jag en behind the scenes om filmen och fastnade. Den var faktiskt bra. Man ska ju inte sitta och jämföra med hur tidigare Robin Hood filmer sett ut. Då blir man besviken. Sedan är det som alltid i R. Scotts krigsfilmer många krigsscener i konstiga och mycket snabba vinklar, lite yr i huvudet varning på  det 😉 Och så lite lööööv mitt i alltihopa. Men ett högt betyg som helhet, helt klart.

Vi käkade där nere innan bion. Satt ute! Var så varmt även om solen inte sken, trodde nästan att det skulle börja åska men när vi väl kom ut från bion så sken solen.
Jag gick ett varv inne i stan precis innan butikerna skulle stänga. Fastnade på Village som vanligt. Man ska kanske inte göra reklam för andra butiker, men Village i Halmstad är en mycket fin butik! De är så otroligt duktiga på att skylta och visa sina produkter. Jag suger åt mig inspiration.

Nu har jag varit iväg till solariet en sväng. Så vansinnigt skönt! Jag hade lätt kunnat ligga kvar när solariet slockande. Vill ha sol och värme nu! Fast bara på söndagar iofs. för luftk. i butiken är alldeles för dålig för att man ska fixa en heldag i stekande sol där inne 😉

I em. ska vi fira mormor som har fyllt år. Fia är nybadad dagen till ära. Och iklädd sina allra finaste löptrosor :mrgreen:

fia-i-loptrosor
Fia i sina fina löptrosor förra sommaren.

Nu ligger förresten tvålarna som jag skrev om tidigare ute i webbutiken. Och sedan måste jag ju bara påminna om Mors Dag som närmar sig med stormsteg. 30 maj är det som du ska lägga på minnet. Jag har precis lagt ut ett mamma-te och lite godis till mamma. Ett tips är att sätta mamma-teet i den söta mamma-muggen och slå lite cellofan runt.
Allt finns naturligtvis även i butiken i Smålandsstenar.

Nu väntar dammsugaren, min troga tjänare 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.