Hamsterhööks Havregryn

Nu när jag jobbar så mycket har Nicklas fått lära sig att ta hand om hushållssysslor i större utsträckning än vad han är van vid. Steg nr. 1 har varit att handla hem mat och fixa käk. Sedan får vi ta det där med tvätt och städning lite senare… 😉
Idag har han precis varit och handlat. Bra bra, dock inte helt utan missöden. Näst längst ner på listan stod ”Gyllenhammars Havregryn”. Detta missade han totalt av någon anledning och konsekvensen av detta blir naturligtvis att man får åka in till affären igen. Det var en smått irriterad Nicklas som insåg sitt onödiga misstag, surt tog på sig skorna och frågade:

Va det bara Hamsterhööks Havregryn eller?

Vi kämpar vidare :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.