Ensam ikväll igen, eller?

Nu sitter jag här ensam framför tv:n ikväll igen. Skillanden från igår är att mina två sambos ligger och sover där uppe. Vilka sömntutor!
Fia ställde sig vid trappan och muffade redan för 1 timme sedan. Hon gör så när hon tycker att vi ska gå upp och lägga oss. Att hon får ligga bredvid oss i sängen en stund på kvällen gör väl sitt till antar jag… 😉
Nicklas och hon gick upp en stund senare och nu när jag smög upp för att kolla läget sussade de båda så sött så. Det blev nog lite för hårt för Nicklas med hockey på en onsdag 😉

Och jag kom inte upp i tid i morse så det blev ingen prommis idag. Staaackars Fisen. Men jag fastnade med uppdateringar av webbutiken och kom inte i säng förrän strax innan tolv och sedan, lagom till att sömnen slagit till, kom Nicklas hem vid halv ett. Han var på ett fantastiskt humör och väldigt pigg. Underbart mitt i natten :mrgreen: Så jag var mkt trött i morse. Blev sovmorgon till åtta och sedan blev det stress.

Blev en kort men händelserik morgon. Först ringde Thomas och berättade att mamma hade fått åka in med hjärtflimmer igår kväll (det hela gick väl och hon är hemma nu igen), sedan pratade jag med mormor och då hade hon blivit matförgiftad och varit dålig hela natten. Usch och fy, alla på en gång, ingen panik. Hoppas att det var en engångsgrej för mamma och att mormor mår tipp topp i morgon igen.

Nu ska jag kika på Lyxfällan och känna mig ekonomiskt välbärgad, det är bara varje torsdag mellan 21.00-22.00 som man kan ha den känslan 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.