Uppdatering

Här kommer en uppdatering över vad som skett sedan sist.

– Jag och Nicklas firade att vi varit förlovade i 2år i fredags och styrde bilen igenom snökaoset till Bambu för att fylla magarna med deras fantastiska buffé. Mums!

– Efter ett besök på ica i förra veckan höll jag på att få med mig någon hem. Mycket lustigt egentligen när jag tänker tillbaka. Skulle backa ut från parkeringen när bakdörren plötsligt öppnas och någon försöker hoppa in. ”Du har nog gått fel nu” sa jag lite smått orolig över att det skulle vara en rånare. Stackars killen var ingen rånare utan bara tillfälligt förvirrad. Kompisarna satt i bilen bredvid min och skrattade år honom. Stackarn! Fast jag skrattade hela vägen hem jag också… :mrgreen:

– Snön bara vräker ner. Verkar aldrig ta slut. Jag hatar snö, jag hatar kyla, vilket innebär att det är mycket hat just nu. Det går inte med mänskliga krafter skotta bort snövallen vid vår postlåda, det är omöjligt! Så post blir vi nog utan ett tag. Typ till mitten av juni när skiten förhoppningsvis smält bort!

– Idag släpptes biljetterna till Ladies Night. Jag vara snabb som satan och bokade 6 st biljetter 2 minuter efter att de släppts. Lite stolt över den bedriften. Den 2 oktober i Halmstad är kalaset och Josse har därmed återigen lyckats långplanera för att slippa ev. spontanitet 😉

– Jag har jobbat och jobbat. På onsdag drar rean igång. Har stängt butiken på förmiddagen för att hinna förbereda. Ska försöka fixa klart allt kvällen innan så kan jag ha en ledig förmiddag. Då ska jag gå en runda med min hund – underbart! Om det inte vräker ner satans snö dvs…

– Alla Hjärtans dag kom och gick. Vi kan dra slutsatsen att på nätet är det en populär högtid, i Sms uppmärksammas detta inte riktigt lika mycket. Kanske blir det att man köper en bukett blommor eller lotter av gammal vana? Själv fick jag en parfym i alla-hjärtans-dag-kombinerad-med-2-års-förlovnings-present av Nicklas. Carolina Gynnings nya, den är fin som snus.

– Nu är klockan 2, lunchen är över och butiken ska öppnas igen. Tjing!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Uppdatering”

  1. Är med sjukt trött på snön. Vi lär få ha kvar snön till midsommar. Här har de med bokats biljetter till Ladies Night i Gbg

Kommentarer inaktiverade.