Påsk

Glad Påsk!
(Några timmar till i alla fall ;-))

Åhh som jag njuter. Har ju varit ledig två dagar i rad nu och det är verkligen väldigt skönt. Då kan man ha en slappdag och bara vara och en röjardag. Det är ju helt fantastiskt egentligen! Jag tycker inte att det har varit så tufft att jobba 6 dagars vecka när jag är mitt upp i’ et men nu när man fått smak på helgledigt känner man att det hade ju varit fint alltså 😉 Men det är ju så få timmar på lördagen att det känns inte som något att gnälla över. Fast ändå… Hahaha, jag är delad i frågan! :mrgreen:

Idag ska jag i alla fall ha en röjardag. Ska plantera lite nytt i krukorna på verandan, tvätta bort tvättberget, städa och bära upp alla kläder i garderoben. Vi har nämligen äntligen flyttat upp! Yes, vi har ett sovrum!!! Med garderober!!! 😉 Ska fylla min garderob med kläder idag. Nicklas satte upp en stång igår så nu kan man, efter 5 år, ha kläderna hängande, inte nerknökade i en låda under sängen. Det är lyx det! Men den ena väggen i sovrummet är inte tapetserad än, det är en specialare där både vägg och skutpartier till garderoberna ska tapetseras så det får inte Nicklas göra själv.

I fredag (då var jag också ledig!) var jag och Linda en sväng på fm och kikade på Carro och Stefans lamm. Snuffelbiffelsnaffelsnuff va söta dom var! Men sötast var naturligtvis Greta, nr 512, ett underbart litet får som jag stod en bra stund och myste ihop med. Hon är så kelen och tillgiven att man inte kan annat än tycka om henne.

faret-greta

Linda blev kär i Gretas lilla pojk, Ludwig,  han var superkelen och somnade när hon kliade honom under hakan! Sådan mor sådan son.

linda-och-ludwig

Carro har fått en egen liten bebis bland lammen. Sixtens mamma fick nämligen trillingar och Sixten får inte riktigt äta så mycket som han behöver. Men det löser sig fint med nappflaska. Det var inte lätt att få en skarp bild av Sixten för han kunde omöjligen sitta still och äta och när han hade ätit upp ville han gosa.

carro-och-sixten

I morgon är det jobb igen. Jag börjar längta tillbaka nu och känner mig aning otålig att komma till butiken, trots det underbara i att vara ledig. Påsken är över och nu gäller det att ladda om inför morsdag och studenten. Är även vansinnigt sugen på att göra lite halsband att ha som inspirationsex. i butiken. Man blir en periodare när det gäller pyssel 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Påsk”

Kommentarer inaktiverade.