Urinerar på bilar och klär sig i hårbollar

Upptäckte precis att jag har en enorm hårboll från Ester fast i sjalen idag. Ester fäller inte enstaka hårstrån, hon tappar stora fluffiga bollar. Har gått med denna lilla ”prydnad” på sjalen hela dagen. Kunderna måste ju ha sett det, det MÅSTE de. Omöjligt att missa, utom för mig i morse då tydligen….

Och nu fick jag ett skrattsammanbrott när jag läste Linda S kommentar på förra inlägget. Hoppas ingen kund kommer in nu för då kommer jag inte kunna hålla minen.
Måste dementera: Jag kissade inte på bilen utan kastade, eller slängde om det passar bättre, vatten ur en vattenkanna. Så var det utrett.

Jag är ingen snuskig sunkig människa, vill bara ha det sagt. Trots misstankar om att jag urinerar på bilar och springer runt med stora hårbollar på kläderna :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.