Solen gör entré

Det har varit lugna veckor i butiken under januari och februari. Undantaget igår. En helt vanlig torsdag, mitt i månaden. Vad kan detta bero på? Jag har en liten teori som jag kommer använda som förklaring till fenomenet fram tills dess att en bättre dyker upp 😉 Jag misstänker nämligen att solen har med saken att göra. Igår var första gången på länge som solen lyste en hel dag. Jag blir glad av sol och drar därmed slutsatsen att andra blir detsamma. Denna glädje kanske yttrar sig i shoppinglust, det kan mycket väl vara så. Håller nu tummarna för mer soooool :mrgreen:

Själv fick jag ett mindre bryt på bilen igår morse. Eller egentligen inte på bilen utan mer på snö och frost. Kunde för allt i världen inte få bort skiten från bilrutorna. Tog till ett fulknep, hämtade varm vatten och kastade på rutorna. Men det frös ju direkt och därmed hade jag stenhård is att kämpa med på rutorna istället. Det tar hundra år för golfen att få upp värme så att sätta igång bilen tidigare funkar inte när det är så kallt. Lyckades skrapa (snarare mer slå) fram ett litet titthål på förarsidan, totalt livsfarligt men vad gör man? Skitbil, skitväder.
Idag kör jag Volvon. Tycker ju inte så mycket om den heller men den värmer upp satans snabbt.

Idag ska jag jobba hårt på att få ut lite nya produkter på presenteriet.se. Det är lite silikonunderlägg, hundskålar, två st roliga spel, godis och annat smått och gott. Igår fick jag ut nya strutar från Åre Chokladfabrik. Smarrigt!

Dags att åka. Tjing!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Solen gör entré”

Kommentarer inaktiverade.