Hur ska detta sluta?

Först var det Iponen som fick Nicklas fulla uppmärksamhet. Men nu har en ny stjärna anlänt till vårt hem och blivit Nicklas nya favorit. Låt mig presentera: Pappersstrimlaren.
Varför vi behöver en pappersstrimlare har jag förstått är en onödig fråga som inte får ställas. Vi behöver nämligen strimla vartenda litet papper som finns här hemma förstår ni. Det inkluderar även alla kuvert som ev. papper levereras i. Det gäller att hålla hårt i sina papper annars blir de ett offer för Strimlaren. Jag fick personligen stoppa Mr Strimlare tidigare ikväll när fakturan från Radiotjänst plötsligt hamnade farligt nära strimlarens gapande käftar. Fast det hade väl egentligen inte varit någon större förlust… 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Hur ska detta sluta?”

  1. Pappa har oxå en sån där strimlare till kontoret på hans företag. Visst de är lite kul men de är inte lika kul när man vart för ivirg i med papprena och de till slut blir stopp och allt blir en ända röra. Då får man sitta å försöka peta ut dessa små pappersbitar ur maskinen=)

Kommentarer inaktiverade.