Starka smaker på Presenteriet

I morse ställde jag fram en skål med provschoklad. Säljer mörk 73% chokladkakor. En av sorterna är med chilismak. Eftersom Åres Chokladstrut med smak av Chili är populär tänkte jag att detsamma borde vara med den här chokladen. Tog mig själv en smakbit när skålen kom fram på disken och första reaktionen var positiv, mörk choklad kan vara svårt tycker jag men den här var riktigt god. Sedan började det bränna i munnen. Aj aj aj, det var ingen vidare mild chilismak som på Årestruten här inte! Drack tio liter vatten och sedan 2 liter till :mrgreen:
Kundreaktionerna på chokladen har idag varit väldigt olika. Allt från ”den var väl inte så stark” till en stackars kund som jag trodde skulle dö här i butiken pga av den starka smaken. Jag satte redan i morse  en liten ”varningsskylt” på provsmakskålen som förvarnar om chokladens starka chilismak. Men de flesta verkar ta skylten med en nypa salt, tills de har smakat…

Så om ni gillar choklad och den där brännande känslan i hals och mun efter att ha käkat något redigt starkt är ni hjärtligt välkomna in i butiken och provsmaka  😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.