Sambo till salu

Nu är han på extrapris den där sambon. Han har idag införskaffat en iphone som han gett 110% uppmärksamhet hela dagen. Det går ju inte får kontakt me´na! Också den här musiken som ska yla hela tiden. Gah! Vi kom överrens om att han skulle använda hörlurar. Bra deal, alla nöjda. Tills han började sjunga med…. ”Ohh ohh na na naaaa na ohhh naaa”.
Nej nej nej, det funkade inte. Fick välja Iphone-musik på hög volym eller Nicklas sjönsång. Pest eller Kolera :mrgreen:

Idag är jag trött som bara den. Har jobbat 13 dagar i streck (jooo mässa är jobb!) och det känns. Har gått bra i veckan men nu när man liksom slappnar av inför den lediga söndagen kommer tröttheten. Om jag ska gnälla vidare lite så sover jag så satans dåligt nuförtiden. Är den förbannade sängen som ställer till det. Det är en mycket gammal madrass i vår säng, stenhård och absolut inte gjord för min kropp. Jag vaknar flera gånger på natten för att det gör så ont i axlar och nacke. Kroppen säger ifrån efter 4 års sovande på den hemska madrassen. Så nu får f-n Nicklas sätta fart på folket så övervåningen blir klar för jag blir galen av att inte kunna sova ordentligt! Tur att jag rör på mig ganska mycket i butiken så jag mjukar upp nacke och axlar dagtid i alla fall.

Nu till det jag har sett fram emot hela dagen, ja hela veckan ta mej tusan! Robinsson-finalen! Wohoo! Dagen till ära har Nicklas fixat planka. Mums! (Och ja, hade hade med sig iphonen under matlagningen…)

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Sambo till salu”

  1. Sv: Ja jag håller med dig. Gillar inte deras uttalande i tidningarna heller…Jag ska se på Melodifestivalen i alla fall=) Hur går de med butiken?

Kommentarer inaktiverade.