Laddar inför Alla Hjärtans Dag

Ända sedan dagarna efter julafton har mitt huvud snurrat kring alla hjärtans dag som inträffar om 2 och 1/2 vecka. På nätet märkte vi av att folk letade presenter till högtiden redan för någon vecka sedan. Populäraste produkter verkar vara Fyll-i-böckerna ”Kärleksförklaring” och ”Till min Älskade”. Inte så konstigt kanske 😉 En annan produkt som är extra populär just nu är ”Kärleksteet”. Det känns toppen eftersom teerna är något som jag tycker är kul och har valt att satsa på. Nya spännande smaker beställdes på Formex kan jag avslöja :mrgreen:

Formex var förresten lika stressigt som alltid, känner att jag hade behövt en halv dag till åtminstone för att hinna med allt. Vill ju kunna gå och njuta lite också. Fick massor av inspiration och ny energi inför våren. Gud va underbart med vår och FÄRG! Mycket turkost och rosa. Och så lite grönt på ett hörn naturligtvis. Jag längtar oerhört efter att vår-sakerna ska trilla in. Det börjar lite smått redan nu men det är först i början av mars som våren kommer välkomnas i butiken på riktigt! På nätet smygstartar jag dock redan nu, är inte lika säsongsberoende där.

Nu måste jag ägna all energi till Robinsson – det är utröstning!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.