Myssöndag

Idag har jag inte gjort många knop. Kollade på film hela dagen! Åkte visserligen in till butiken en snabbis i eftermiddags för att städa av och kolla igenom Ernst-sortimentet, men det gick så snabbt att det knappast kan räknas på knop över 0 😉

Igår däremot sprang jag som en dåre mellan butikerna i Vmo. Hade en hel lista på saker som ”behövdes” handlas in. Har haft klädkris ett tag nu och dessutom slut på mascara och annat sånt smått. Men som alltid när man är inställd på storshopping blir det inte så. Hittade väl något smått men inte hälften av vad jag behövde. Men såg att lokala klädbutiken öppnar redan klockan 7 i morgon så jag tänkte svänga förbi innan öppning. Kom igår fram till att jag inte längre tycker att det är vidare kul med klädshopping. Jag som varit en redig shoppoholic när det kommer till att handla kläder tycker mest att det är jobbigt. Nä, tacka vet jag webbutiker! Herregud så skönt det är att klicka hem ett klädesplagg i förhållande till att rusa runt i butiker och leta. Sedan kan man prova i lugn och ro hemma. Super! I like. Kommer aldrig mer att besöka en H&M-butiken – blir endast HM.com hädanefter! Typ… :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Myssöndag”

Kommentarer inaktiverade.