God fortsättning

God fortsättning önskar jag vänner, bekanta och främlingar!

Vi lyckades att hålla oss vakna till tolvslaget, helt otroligt! Maten var gooood! Så god att jag endast orkade smaka på efterrätten… Synd, men å andra sidan – då har man ju kvar idag! :mrgreen:

Vi har ju som tidigare nämnt aldrig varit här på nyår så visste inte vad vi hade att vänta i smällarväg. Men vi bor verkligen på första parkett! Ett gäng i lägenheterna här nedanför sköt en del och sedan såg vi fyrverkerier från husen bakom trio riktigt bra. Men, absolut bäst av allt var showen som boende på ”gräddhyllan” (som man inte får kalla det egentligen) bjöd på. Fy fasen vilka fyrverkerier! Jag trotsade kylan, slängde på mig ett par termobyxor, tjocka vinterjackan och halsduk och stod ute i säkert en halvtimme och kollade. Nicklas pallade 3 minuter sedan gick han in och vände först gungstolen mot altandörren och satt där och kollade 😉 och sedan, när gräddhyllefolket drog igång, satte han och Fia sig i soffan och kikade genom vardagsrumsfönstren. Lite fusk kan jag tycka även om man såg lika bra inifrån huset, man ska ju frysa på nyår!
Fia tyckte inte att smällarna var varken otäcka eller intressanta, hon frös (trots täcket) och gick in med Nicklas, men hon satt i hans knä och kollade hela tiden. Lite spännande var det nog allt med ljuskenent. Eftersom de sköt en bit härifrån blev smällarna inte så höga, då hade hon nog tyckt det var otäckt.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.