Brrrrrr

Det är så in i norden okristligt kallt i butiken idag. Jag har på mig ett linne, en långärmad tröja, en trekvartsärmad tröja och en kofta (och byxor naturligtvis) men det hjälper inte för här är så satans kallt! Jag har precis avslutat ett hoppass på lagret. Går ut med jämna mellanrum och hoppar lite för att få upp värmen. Tycker inte att det hjälper, blir mest bara andfådd 😉 När det inte är någon i butiken smiter jag ut i köket och sätter mig på golvet vid elementet en stund, så varmt och skönt!

Linda har varit här idag och hjälpt mig stöka undan lite. Tackar tackar. Så nu finns det lite mer plats i köket, typ… 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.