God Jul!

Så kom julafton även i år, se där se där. Även om man inte hängt med riktigt 😉

Igår kväll firade vi hos pappa-familjen. Åt god mat och spelade julklappsspelet. Jag var trött som en gnet, tror kroppen ställde in sig på ”LEDIG” igår :mrgreen: Fast vi ska ner till butiken en sväng och packa ordrar  innan vi åker till Nicklas familj för julmiddag. Ikväll far vi vidare till mamma och där blir det julgröt och skinksmörgås. Hmm, handlar julafton bara om mat för min del? Typ ja 😉 Julamat is tha shit!

Nu måste jag slå in de sista julklapparna och sedan ska vår söta Fia-Fis få sig ett bad så att hon blir julfin.

God Jul!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.