Pang så var det julafton!

Jisses, det är julafton om två dagar! Vad hände?! Jag hänger inte med för fem öre. Känner smått panik över att jag ska ha glömt någon julklapp… Eller att Nicklas har glömt få man la säga eftersom mest ansvar för just den saken har legat på honom i år 😉

I morgon blir det jobb, men vi stänger en timme tidigare än vanligt. Det blir nog bra ös, har haft en hel del folk de här två dagarna. Alla kris-kompletterar sina julklappar hemma 😉

Aj fan nu kom jag på en julklapp som jag måste slå in redan ikväll. Gah, en jätteklapp så det här blir en utmaning. Vi ska nämligen fira jul med pappa-familjen redan i morgonkväll och då kan det ju vara lämpligt att klapparna är inslagna till dess :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.