Pirate-marathon

Idag har vi haft en redig slappardag. Åkte till mamma vid ett-tiden för lite julamat. Mums! Sedan fick vi den oerhört korkade idén att gå en runda. Tjolahopp då så smart! Det regnade och blåste och slaskade runt fötterna. Skit väder – skitland. Mina stövlar läckte som bara den så kunde vrida ur sockarna när vi kom hem! Inte nice alls. Måste fixa ett par rediga skor!
Under kvällen har jag och Nicklas  smaskat godis, druckit glögg och kört Pirates of the Caribbean-marathon. Blev de två första filmerna i alla fall. Nicklas somnade nu i slutet av 2:an så jag antar att vi tar 3:an i morgon 😉
Såg att några butiker i Gvd skulle ha öppet i morgon, tror vi ska passa på att byta en av Nicklas julklappar där innan vi far till mormor för traditionsenligt annandags-firande. Om vi kommer upp i tid det vill säga…

Nähe om man skulle ta och krypa ner i sängen. Plockar med mig min Plaza-tidning som jag fick prenumeration på i julklapp av Nicklas syster och ”Väga Fråga”-boken som jag fick av Carro. Sistnämnda har gett mig svar på en massa intressanta frågor. Bland annat varför duschdraperiet alltid drar in mot kroppen när man duschar och att det där med att huggormar föder sina ungar uppe i ett träd för att kidsen är så giftiga är en myt. Se där. Jag kommer bli expert på en massa onödigt vetande under julen tack vare den här boken :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.