Snabbis

Blir en snabb uppdatering.
Har fullt upp med Presenteriet just nu och hade nog behövt 30h dygn för att hinna med.
Är på väg en del nytt in i butiken och jag jobbar just nu med att fixa till bilder och skriva texter. Sånt tar tiiiid! De som tror att driva webbutik är smidigt är definitivt ute och cyklar.
Men det är kul också, jag skulle ljuga om jag sa annat 😉

Måste nog en sväng till Ge-Kås i veckan. Behöver pärmar, städgrejer och sånt där kraffs som är supertråkigt men supernödvändigt att inhandla. Åker väl en förmiddag så att jag får åka själv utan herrn i huset. Det underlättar om man säger så 😉

Igår kväll avslutades Aktiveringskursen som jag och Fia har gått och ikväll börjar Allmänlydnadskursen som Nicklas ska gå med henne. Hon har ju redan gått den kursen med mig, så det är mest för Nicklas skull de ska gå. Han har ju aldrig gått någon hundkurs så han behöver få hjälp att komma in i tänket. Jag tror det kommer gå skitbra för dem. Hon har mer respekt för honom än för mig. Tar honom mer på allvar liksom. Jobbar de bara upp fin kontakt också så har vi snart en hund som är lydig på riktigt… typ… :mrgreen:

Nu får jag fortsätta scanna fyll-i-böcker med vår fantastiskt sega scanner. Tålamodsprövande var ordet!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.