Anna Anka är populär

Uppenbarligen är det fler än jag som vill lyssna på Anna Anka på Rix Fm nu på morgonen. Är segt som satan att komma in på deras webbradio den här morgonen.

Släng på radion NU så missar du inte fru Anka. Jag tror att det här kan bli helt galet kul!
Nog för att hon verkar ha lite speciella åsikter, men hon roar mig faktiskt. Hon är lite småfräck och det gillar jag.
Det här, gott folk, är ingen korkad blondin inte. Nope, då hade hon inte varit där hon är idag. Att gå från barnhemsbarn i Polen till lyxhustru i Hollywood är ett ganska stort steg som  kräver sin kvinna.

Lyssna NU!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Anna Anka är populär”

  1. Hallå vakna det är ju för fan ni i Sverige som är från en annan planet, övriga världen vet väl ungefär att det finns trolig bebyggelse där uppe i det lilla landet fyllt med snö, åk ut i världen och upptäck att Sverige är ungeför lika viktigt som nån liten delstat i Australien eller Island, Anna Anka verkar vara en människa som säger precis vad hon tycker, o det är grymt bra . Heja Anna

  2. Komb. vasen-burken är häftig, Även en del andra art. är fina. Vi, gamlingar, efterlyser den där ”komihågboken”, där vi berättar för våra barnbarn om barndomsminnen.

  3. Jag har väldigt svårt för Anna Anka. Tycker hon slänger ur sig sånna konstiga kommentarer. Min favorit är Maria Montasami.

Kommentarer inaktiverade.