Wzup? Jo, det ska jag berätta…

Nu släpper jag en bomb här på bloggen, fast de flesta läsarna vet väl redan om det… 😉
Om inte annat så ser man nu vad som är på g när man åker igenom Smålandsstenar.

Presenteriet ska nämligen även bli fysisk butik i Smålandsstenar nu under hösten. Smålandsstenarborna får återigen en presentbutik på orten. Webbutiken kommer naturligtvis att finnas kvar, det är den som är basen och den som nu kommer kunna utvecklas vidare i en hel annan fart med den fysiska butikens hjälp. Många leverantörer säljer nämligen inte till enbart webbutiker utan kräver att man har en fysisk butik också. Eftersom vi ändå måste se oss om efter lagerlokal för webbutiken tänkte vi slå två flugor i en smäll.

Det här är inget vi kommit på hux flux och kastar oss in i. Det är flera år sedan tanken om att driva en presentbutik i Smålandsstenar väcktes. Möjligheten fanns då att överta en befintlig butik men tiden var helt enkelt inte rätt. Vi beslutade att jag skulle läsa färdigt lärarutbildning och sedan skulle vi, om det passade, återuppta idén. Vi tjuvstartade lite med webbutiken i våras och när sedan lokalen som vi nu har visade sig bli ledig kändes det som om ett ypperligt tillfälle att återuppta tanken.

Just nu jobbar vi för fullt med att fixa i ordning lokalen. Vi bygger, med stooor hjälp av familj, butiksinredningen själva. Tanken är att vi ska hinna klart till slutet av oktober/början av november. Men det beror på hur arbetet flyter på och om mina leverantörer kan leverara i tid. Just nu är det mest kaos, ett trevligt kaos dock, men jag tror nog att vi ska lyckas få ihop detta pussel tillslut.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Wzup? Jo, det ska jag berätta…”

  1. Var faktiskt en liten fågel som viskat detta i mitt öra=) Grattis och lycka till. Jag måste erkänna att jag är lite avundsjuk på er=) Min dröm är med att jobba och ha en egen inredningsbutik eller liknande. Då får man titta in där när man har vägarna förbi=)

  2. En väl bevarad hemlighet! ….inte Ha ha
    Klart ni hinner. Vi är många som ni kan köra slut på innan öppning!
    Lycka till!!!

Kommentarer inaktiverade.