Fredagsmys

Jag fullkomligt älskar fredagsmys-reklamen från OLW! Inte nog med att personligheterna i reklamen är så träffande och härliga, sången sätter sig dessutom som klistrad på hjärnan.
Kolla in fullversionen av reklamen här nedan.

Får ju passa på att tipsa om den söta Fredagsmysskålen som finns på Presenteriet.se. Gissa vad jag gick och nynnade på när jag skrev med den skålen i beställningen 😉

fredagsmysskal

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Fredagsmys”

  1. det va en liten pojk som sjön (försökte) i tåget från lund förra gången. alla skratta så där: ”ah va söt han är.” uh, det va han inte alls, då han irriterande nog fortsatte och fortsatte hela vägen hem. morsan måste verkligen lärt sig att slå av öronen. tänker hon inte på oss andra eller? usch fy för såna små barn! fredays mys, hell, not.

Kommentarer inaktiverade.