Hemmafru goes crazy

Nicklas envisas med att kalla mig för sin lilla hemmafru nuförtiden. Jag vill dock mena att detta inte stämmer för jag är varken liten eller hans fru 😉
Efter att ha sett den här artikeln kanske Nicklas inte vågar kalla mig för detta längre.Det där med att vara hemmafru verkar ju tillslut nämligen göra en smått galen.
Hemmafrun i artikeln, som är ganska het i mediasverige just nu och har efternamn som ett kvackande djur, blev väl till slut galen av att bara gå hemma och vara någons fru. Identitet = någons fru. Av tristess går hon därför bananas och kastar först en ishink i golvet, men när hon då inser att det ligger på hennes bord som hemmafru att se till att städerskan torkar upp, det vill säga mer jobb för hemmafrun, blir hon rasande och kastar en rejäl isbit i huvudet på sin gubben. Gubben som kallar henne sin hemmafru. Typ så här kan det ha gått till.
Så nu vet du, det är så det går för hemmafruar Nicklas.
Fast vi har ju iofs ingen ishink :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.