Tårarna sprutar

Har precis kommit hem från tjejkväll hos Cina. Det var trevligt. Ännu trevligare var det som Nicklas berättade när jag kom hem. Har nu luggit i soffan och skrattat så att tårarna sprutat. Han är inte klok min gubbe…
Tydligen hade han gått kvällsrunda med Fia så sent idag att mörkret hade hunnit börja falla. När han gick i godan ro på skogsstigen här ovanför och filosoferade slås han plötslig från ingenstans av ett gällt tjejskrik och Nicklas blir naturligtvis rädd. Han blir så rädd att han  inte riktigt vet hur han ska reagera. Han beslutar sig därför helt enkelt för att göra som tjejen, fast på killvis. Tänk er en brunstig älgko som brölar av all kraft. BRRRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖLLLLL! Så lät han. Sedan blir allt tyst. Tjejen är troligen chockad över vad hon nyss varit med om och Nicklas, ja den stackarn skäms väl mest.
”Jag blev så rädd” säger tjejen.
”Jag blev lika rädd som du”, svara Nicklas.
Sedan blir de tysta igen. Hur går man liksom vidare efter ett BRÖÖÖÖL? Hundarna nosar lite på varandra och sedan går de båda vidare på var sitt håll.

Åhh vad jag ser det här framför mig! Den två stackarna som först blev jätterädda, sedan förvånade över ett BRÖÖÖL och slutligen faller chocken över dem och det blir dödstyst.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha! Årets roligaste nominerar jag denna händelse till.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Tårarna sprutar”

Kommentarer inaktiverade.