Mission Impossible

Igår kväll slötittade jag och Nicklas på någon film. Plötsligt kom det en vacker låt och jag sa då, som alla tjejer säger (typ…), ”Den här låten ska vi ha på vårt bröllop”. Och sen va karusellen igång. Fram kom Spotify och vi lyssnade av låt efter låt för att hitta bra bröllopslåtar ( nej, vi ska inte gifta oss än).
Att hitta låtar var ju lätt, men att sen komma överrens om vilka som passar för bröllop var betydligt värre… När Nicklas på allvar föreslog ”Svenne Banan” som ingångslåt och ”Final Countdown” som utgångslåt lade jag ner planen på bröllop för lång tid framöver.
Snarare tror jag att låten till Mission Impossible hade varit passande med tanke på vår omöjlighet att komma överrens i frågan 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Mission Impossible”

  1. Haha, den är så jäkla bra! Gick på repeat här hemma igår kväll. Ja, det kan man verkligen kalla slå på stort.

Kommentarer inaktiverade.