Släktträff i Danmark

Igår åkte vi hemifrån vid strax efter 6 på morgonen för att dra ner till Danmark på släktträff. Det var jag, Nicklas, pappa och farmor som for. Träffen var på Fyn den här gången, i närheten av Odense. Vi tog båten mellan Helsingborg – Helsingör så vi kunde köpa godis 😉
Det kändes inte som vi var riktigt lika många på den här träffen som den förra för tre år sedan. Fast det var många ansikten man kände igen. Den här gången fick jag mer kläm på folks namn. Eller rättare sagt vilket namn som tillhörde vilket ansikte :mrgreen: Men det är jäkligt svårt att förstå vad de säger. Visserligen beroende på vilken dansk dialekt de pratar, och hur fort, men ändå, svårt svårt svårt. Jag tror att danskarna har lättare att förstå svenska än tvärtom. Maten blev rejält försenad så vi kom inte därifrån förrän vid halv åtta. Var inte hemma förrän vid ett på natten så det blev en lång dag.

slakttraff1 

 slakttraff

 slakttraff2

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.