Nallar på Presenteriet

Åhhh vilken myskänsla jag har i hela mig nu! Idag har vi fått hem de underbara ”Me to You” nallarna som vi beställde på Formex. Jag älskar dessa nallar och har alltid gjort. De är så söta och bulliga och gosiga och gulliga!
I vanliga fall är kontrollräknandet en ganska trist del när man får hem nya produkter men den här gången står jag bara och myser och klämmer :mrgreen:
Eftersom vi måste fota nallarna själva så finns de ännu inte på Presenteriet.se. Men jag hoppas få ut dem under helgen. Kanske inte i morgon då eftersom vi ska på släktträff i Danmark, om jag inte tar med datorn i bilen det vill säga… 😉

Här kommer i alla fall ett smakprov på några gosiga nallar (klickbara bilder):

dsc_0459 
”Tänker på dig”

dsc_0458
”Sötnos”

  dsc_0457
”Kram”

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.