Nya böcker på Presenteriet

På Formex visade en av min leverantörer upp sina nya böcker. Jag hakade på alla tre nyheter och snart kommer de in på Presenteriet.se. Nyheterna är:

Kära Mamma
Kära Mamma är en fyll-i-bok till mamma. Man fyller i den och ger den i present till mamma för att visa henne sin uppskattning. I boken finns även poesi-ord och scrapbookgrafik.

kara-mamma-fyll-i-bok-copy

Mina Vänner
Äntligen! En schysst Mina Vänner-bok för vuxna! Perfekt grej att ta med på tjejkvällen eller festen och låta vännerna fylla i. Garanterat med massa skratt som följd. Jag tror starkt på den här boken som present. Jag hade i alla fall blivit jätteglad för en sådan bok 😉

mina-vanner-bok-copy

 

Bröllopsbokpaketet
Bokpaketet innehåller en Planeringsbok och en Minnesbok. I Planeringsboken skriver brudparet dagbok över känslor och göromål från frieri fram till bröllop. I boken får paret även tips och hjälp med bland annat bordsplacering, budget och klädsel. Det här bokpaketet bör man ge till brudparet redan innan  bröllopet eftersom Planeringsboken ska börja fyllas i och kan användas redan direkt efter frieriet. Ett annat alternativ är att ge brudparet Planeringsboken som present för frieriet och sedan ge Minnesboken i bröllopspresent.
Jag fick äran att känna och bläddra i de båda böckerna under Formex och kan avslöja att de ger en riktigt lyxig känsla och leverantören har varit noga med val av material för att böckerna ska hålla i all evighet. Eller åtminstone tills döden skiljer en åt 😉

brollop-copy

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.