Formex, Vasa ochTitanic

Idag har vi hunnit med både Formex, Vasamuseet och Titanicutställningen. Så nu är vi lagom trötta i fötterna… 😉
På Formex har vi idag lagt lite beställningar. Vad det blir för spännande avslöjar jag inte riktigt än. Men det kommer upp i butiken så fort som möjligt. Håll koll :mrgreen:

Vi klarade, hör och häpna, av att ta oss in till Sthlm centrum utan att åka fel eller några andra missöden, helt fantastiskt! Men det var väldigt mycket folk i stan. Tror att det är tjejmilen den är helgen, brudar överallt.
Vasaskeppet var större än jag mindes det. Gick guidad tur, intressant! Titanicutställningen var lite av en besvikelse, jag hade hoppats på mer fynd från vraket. Mycket av det som visades var istället från systerfartyget. Lite trist men om jag inte är helt ute och cyklar har det varit väldigt mycket bekymmer med vrakplundring när det gäller Titanic. Vi stannade kvar i stan och käkade, supergod mat och trevlig personal, upplevelsen hade varit perfekt om det inte varit för ett gäng raggare från Alingsås som beslutat sig för att köra förbi restaurangen och moona. Mitt framför mig och min fläskfilé med kantarellsås! Jävla puckon! Tappade liksom matlusten… Töntar.

Nu är jag så jäkla trött att det nog får bli sängen redan. Har ju en dag på mässan kvar i morgon. Förhoppningsvis blir det lite fler beställningar lagda då.

Godnatt

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.