Det finns alltid ett men…

Jag är glad, verkligen jätteglad att jag lyckades få ta i ett deospray igår. Jag blev inte lika glad i morse när jag insåg att det är ett glitterdeospray… Det är tur att flera av montrarna här har jultema för jag glittrar som en julgran! :mrgreen:

Glömde ju berätta igår vem vi såg svepa förbi på mässan. Joe Labero! Fatta att jag blev starstrucked! Han är en sådan där kändis som verkligen imponerar på mig. Stackars sate dock, jag försökte på alla möjliga diskreta vis förklara för Nicklas vem vi just passerat, men Nicklas hade på sig trögmössan igår tydligen för även om vi stod bredvid Labero så fattade han inte. Tillslut fick jag Nicklas att förstå men vid det laget fattade nog även herr Labero var jag försökte med… 😉

Nu ska jag föna håret och sedn blir det…. HOTELLFRUKOST! Hurra!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.