Ekelund, Linneväveriet i Horred

Nu är det dags att namedroppa en av mina nya leverantörer till Presenteriet.se, nämligen Linneväveriet Ekelund.

Det har känts som om det fattas lite textilier hos Presenteriet. Jag kollade redan förra Formex-mässan efter lämplig leverantör. Det tog ett halvår innan jag kunde bestämma mig 😉

I och med att jag har arbetat med Ekelunds produkter på gjuteriet vet jag att de går hem i de svenska hushållen. Ekelund står, för mig, för tradition och kvalité, och jag är nog inte ensam om att känna så. De har sin tillverkning i Sverige, Horred, vilket naturligtvis gör det extra kul att få sälja deras produkter.

I Presenteriet kommer du inom kort att finna diskdukar, kökshanddukar, löpare och barnsnuttefiltar i olika härliga mönster och färger från Ekelund. Jag tror stenhårt på diskduken som är ett miljövänligt och betydligt fräschare alternativ till våra vanliga disktrasor. Diskduken är tillverkad i bomull och bambuviskos. Bambuviskosen gör att bakteriefloran reduceras och därmed även den otrevliga lukt som vi så väl känner igen från den ”traditionella” disktrasan. Dessutom är diskduken komposterbar och märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.
Läs mer om diskduken och andra produkter på Ekelunds hemsida.

Jag hoppas på ett gott samarbete med Ekelund och ser fram emot att få hem den första leveransen.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.