Första dagen på Formex

Nu har vi landat på hotellrummet efter en dag på Formex. Vi kom hit vid halv ett och hade riktigt bra flyt, fick rummet direkt och lyckades även få en parkeringsplats på hotellets bevakade parkering. Dumpade först lite grejer på rummet innan vi begav oss ut bland ”vargarna” 😉 Riktigt så illa är det inte. Tack och lov, jag ogillar starkt när säljare agerar just säljare. Jag vill vara den som tar kontakt, inte tvärtom. Har knutit lite nya kontakter idag och jag hoppas på trevligt samarbete. Än så länge har inga beställningar gjorts, men listorna ligger klara här på skrivbordet, på söndag, då jäklar ;-) Bland annat så kommer mina två lev. som har fyll-i-böcker med spännande nyheter i höst som jag tänker ta hem. Har hittat ett nytt material som tilltalar mig stort, betong. Jag är nog en järn- och betongtjej 😉 Är också väldigt sugen på att plocka hem lite textilier, det vore väl kul?  

Känns superskönt att ha en dag extra här uppe, slippa stressa med beställningarna. Det är bra att man får tänka till en gång extra, speciellt om man är en sådan spontanshoppare som jag :mrgreen:

Det mörka molnet över mig idag är att jag lyckades glömma parfym hemma. Kan fasen inte gå utanför dörren utan lite parfym! Med mitt underbara humör kan ni ju gissa hur trevlig jag var när jag kom på denna tabbe. Stackars Nicklas… Men när vi hittade Willys här trodde jag mitt problem var löst, men nope. Ingen parfym, ingen edt, inte ens deospray! Satan va sur jag var. Vi gick vidare till Coop men där fanns inte heller. Vid det laget var jag inte längre sur utan snarare pipfärdig 😉 Hittade en liten hörnkiosk och tog chansen. Jippie och hurra! Där fanns deospray! Jag sa till expiditen att han var en ängel och förklarade situationen, han såg aningen chockad ut. Stackars Stockholmare, inte van vid trevliga kunder :mrgreen:

Kollar Kristallen nu. Vilken skit! Svt program och programledare vinner ju hela tiden! Give me a break… Kan lägga ner det här programmet eller döpa om det till ”Svt:s kristallen”.

Nu ska jag nog krypa ner i sängen, mmmm va härligt med hotellsäng. Och i morgon sen då! Hotellfrukost!!! 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.