Laddar inför Formex

Nu är det nära, såå nära. I morgon, tidigt, drar vi iväg mot Sthlm och Formex. Som jag har längtat! Inte efter bilresan dock… den skulle jag helst velat sova bort men av hänsyn till chaffisen Nicklas får jag nog hålla mig vaken 😉
Den här veckan har varit hektiskt. Jobbade på Gjuteriet i måndags och resterande dagar har spenderats med att förbereda inför Formex. Jag vill gärna ha bra koll på vilka företag som ska besökas på mässan, och då även inköp som ska göras, redan nu innan mässan, det underlättar hela helgen. Planering är ordet. Laddar för att knyta kontakter med nya leverantörer. Inte det lättaste alltid för en webbutik, får hoppas att några lev. är mer lättövertalade nu i sämre tider.

Igår var det fullt ös hela dagen men ändå känns det inte som att jag fick något vettigt gjort. Först på morgonen var jag iväg och solade, sedan hem och duscha för att åka in igen, då till frisören. Luggen behövde nämligen finslipas ytterligare. Sedan var det hem igen, promenixa hunden, packa ordrar och laga mat för att sedan fara vidare till tandläkaren. Inga hål, men inflammerat tandkött. Som vanligt alltså 😉 Med fina vita tänder :mrgreen:  åkte  jag mot klädhörnan för en snabbtitt efter ett svart baslinne. Där träffade jag farmor och vi letade blus till henne och tjötade en stund. Sedan bar det vidare hemåt för att hämta hunden och köra till Gvd där fiskmat, svart baslinne och örhängen skulle inhandlas. Jag hade megadålig tajming för  guldsmedsbutiken hade 50% så där var knökat med folk! Men tappade en ring i örat häromdagen och det såg ganska dumt ut eftersom det var en av de stora. Så jag fick snällt vänta, i 45 (!!!) minuter på nya örhängen. Men expediterna jobbade hårt, stackarna. När jag stod där i kö kom jag på att vi bara har en liten resväska på hjul, det räcker inte i helgen, vi behöver varsin. Fick därför åka hem till mamma och låna hennes. Sedan stressade jag hem för att slippa stå och färga håret mitt i natten. Fast det blev nästan så ändå, det tar tid att färga håret när man gör det själv. Lyckades dessutom pricka ner hela mig, not hot  😉

Tar med mig dator till Sthlm så om jag har ork efter långa mässdagar blir det kanske någon uppdatering.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.