Fredag

Igår kväll slog det mig att jag nog inte har berättat hur det har gått för den lilla kaninen som huserade inne i Sms. Jag var där med buren men lyckades aldrig fånga in honom. Snabb liten kanin 😉 En gång såg jag hur en liten flicka och, troligen, hennes pappas gick där och letade. Pratade med expediten på Klädhörnan någon dag senare och hon berättade då att hon inte hade sett kaninen på ett tag, vilket inte jag heller hade gjort. Förhoppningsvis lyckades då alltså den lilla flickan få tag på kaninen, i annat fall så har den nog tyvärr blivit påkörd av tåget. Vi hoppas på förstnämnda.

I helgen är det fullt upp. I morgon är det fotboll mellan företagen i Skpsh. Jag ska dit och ge mitt stöd som supporter, men vet inte riktigt om jag borde heja på gjuteriet eller cykel :mrgreen: På kvällen sen är vi bjudna till pappa-familjen. Fast man kan ju undra hur pappa är i kroppen efter en fotbollsmatch… 😉

På söndag ska vi på Fransk Bulldogg-träff i Skåne. Var visst lite dåligt med anmälningar. Senaste budet var 4 frallor. Det är ju i och för sig alltid något men jag hade hoppats på lite mer rush. Ska bli intressant att se hur Fia ter sig. Hon lider av personlighetsklyvning när det gäller det sociala. I vissa sammanhang är hon hur tuff som helst och man får hålla koll på henne att hon inte är dum. I nästa stund kan hon bete sig alldeles livrädd för allt på 4 ben, ooootäcka hundar. Knasfia.

I eftermiddag ska jag till frissan. Klipper nog till frisyr igen. Har ju låtit det bara växa nu ett tag. Men är sugen på att gå tillbaka till den frillan jag hade innan, fast i en längre version 😉 Kortare i nacken och längre fram får det nog bli, fast som sagt, i längre version än sist det begav sig. Måste färga håret igen nu också, men det gör jag själv hemma.

Nu ska jag och knasfian gå morgonprommis. Tjing.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Fredag”

  1. Ha!! Igår måndag kunde jag konstatera att pappan rörde sig stelt och försiktigt! Min oskyldiga fråga ” har du ont?” ledde till svaret inte alls, eller …kanske, men inget som berodde på fotbollen! Ha ha …. Påminn honom gärna om att han o Ulf ska börja springa på torsdagar! Har en känsla av att han förträngt detta. Ses ikväll!

Kommentarer inaktiverade.