Vilket flyt

När jag var i Halmstad idag för att lämna in min examensansökan (som tydligen tyvärr kan ta upp till  2 månader att registrera…) passade jag på att springa in på Mio och hämta deras nya katalog. Ja, naturligtvis gick jag ett varv i butiken också och drömde mig bort bland snygga möbler. Jag tog också en tur till Village. Min favoritbutik i Halmstad. Där är det ordning och reda och en massa snygga saker. Bäst av allt är att ägaren verkar ha en försmak för grönt, passa mig finfint. Även på Village plockade jag med mig en höst/vinter katalog. På Coop åkte Plaza Interiör i varukorgen, kände en sådan längtan att krypa upp i soffan med lite tidningar och en kopp te. Och när jag sedan väl kom hem, vad låg i postlådan då om inte IKEA-katalogen! Hurra hurra! Jag trodde inte att de skulle börja skicka ut den förrän i september. Så nu har jag att läsa i soffan ikväll, och troligen även i morgon kväll :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.