Fredagsmys

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyyyyyys!

Shit vad jag gillar den reklamen! En sådan där trevlig feel-good reklam vars melodi sätter sig på hjärnan. Det var nog därför jag fick ett sådant sug att köpa in fredagsmys-skålen från Kids Concept till Presenteriet. Hjärntvättad av reklamen 😉

Gårdagens födelsedagspresentjakt i H-stad var lyckad. Och faktiskt även den lilla turen till stranden. Nicklas suckade och gnällde på morgonen här hemma, han gnällde hela vägen ner till H-stad och han gnällde under hela jakten. Men sen, när vi väl låg på stranden, vilket han gnällt så om hela dagen, var det plötligt jag som ville åka hem och han som ville ”ligga kvar en stund till”. Är det inte typiskt killar så säg!? Jag tyckte i alla fall att det blev lite väl varmt till slut. Hade kunnat gått i havet och svalkat mig om det inte vore för alla äckliga fiskar och för att det är så kallt och mörkt. Hatar Sveriges badvatten, både hav och sjöar är svinkalla, mörka och fulla av otäcka fiskar som man inte kan se för att det är så mörkt! Nä, jag svalkde mig i duschen vid toaletterna istället, kändes säkrare 😉

Ikväll är det födelsedagsfirande hos Carro. Blir mycket sådan den här veckan. 4 kalas på en vecka, not bad – not bad at all. Bästa av allt är att 3 av dem innebär att jag slipper laga mat utan blir bjuden på mat, hurra hurra hurra! Det är det bästa med kalas :mrgreen:

Nu ska jag ut i solen i några timmar. Gött gött gött. Blir jag varm är det inte många steg till duschen, helt utan fiskar.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.