Ny vecka

För första gången någonsin har jag sett fram emot en måndag. Jag har en spännande höst framför mig och den här måndagen var starten på den hösten. Eller det kanske är slutet på sommaren fortfarnade? Hoppas det, mer sol hade inte varit fel nu när juli regnat bort! Vad hösten har att erbjuda är jag inte riktigt säker på ännu, det är väl just det som är så spännande. Jag arbetar vidare med Presenteriet, jag skriver content åt Nicklas, jag jobbar lite extra på gjuteriet.  Så ser planeringen ut just nu. Men man vet ju aldrig vad kommande dag har att erbjuda… :mrgreen:

Den här dagen erbjöd på en grundlig inventering av Presenteriets lager. Det var välbehövligt nu. Passade på att röja lite bland kartongerna när jag ändå var där och grejade. Jag tror minsann det är dags för en sommarrea i butiken. Vi har ju inte haft någon rea ännu och det kunde vara intressant att se om det är något vidare gensvar på sånt där. Får bli ett projekt att ta sig an i veckan.

Dagen erbjöd även ett besök hos veterinären för vaccination av katt x2 och hunden. Plutten är inte vidare förtjust i att åka bil, vilket han deklarerade högljutt hela vägen till och från Torup… Jag plockade upp mormor på vägen för lite assistans. I Hylte började det lukta skumt i bilen. Jag skyllde på pappersbruket men tyvärr fick jag inte rätt. Plutten hade kissat i transportburen! Han var väldigt billig efter det och han ska tacka sin lyckliga stjärna att jag inte lämnade kvar honom hos veterinären! Ester var en ängel under hela turen. Den stackarn ser alldeles skabbig ut för jag fick klippa henne igår. Fia skötte sig bra hon också. Hon är inte lika lycklig över att komma till veterinären nu som hon var förr men hon accepterar läget 😉

Nu ska jag ut och plocka lite smultron i grönsakslandet för jag är sååå godissugen!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.