Kalas

Idag har vi kalaisat här hemma. Nicklas fyller år så hans familj har varit här och firat honom. Även jag fick mig en present, slutat-skolan-börjat-livet-present 😉 Vi hade tur med vädret ikväll och kunde sitta ute hela kvällen. Grillade och käkade tårta som jag, för en gångs skull, gjort själv. Jo men visst, det är sant! Mitt samvete gnager över att jag inte sponsrat Göstas ännu en gång 😉 Jag var t.o.m. så seriös med mitt bakande att jag plockade bären (hallon och blåbär) alldeles själv i går kväll. Med mina egna händer plockade jag bären till min egengjorda tårta. Det är ta mig tusan värt en applåd, *klapp*klapp*klapp. Fast tårtbottnen var färdigköpt, jag är inte helt och hållet ur balans, don’t worry. Queen of halvfabrikat is still in tha house :mrgreen:

nicklas-35-1         nicklas-35-2

Ett trevligt avslut på en annars ganska trist dag. Mest städande och stojande i köket som stått på schemat. Värst med Nicklas födelsedag är att man måste vara snäll mot honom HELA dagen. Phu, vad det tog emot att sitta tyst och snäll i morse, 5 min efter uppvaknandet, när Nicklas drog igång dunka dunka music på spotify på mycket hög volym. Alldels för hög för min nyvakna öron. Men det var bara att gilla läget och låtsas vara glad över dunka dunk på morgonen till frukosten… Men sen åkte han och handlade på ICA åt mig, det var en satans lång lista jag knåpat ihop så han vara borta ett tag, vilse bland hyllorna kan jag tänka mig. Men han fick med vartenda pryl. Och lite till. Jag ville ha 3 st gelatinblad – fick 3 paket gelatinblad à la 10 st!!! Så om någon vill ha gelatinblad, hör av er! 😉
Nicklas födelsedag innebär också att han bestämmer tvprogram. Vilket resulterar i att vi tittar på någon hårdkokt action med Bruce Willis istället för underbara romantiska komedin A Lot Like Love… Det är tur att han bara fyller en gång om året, och att jag har min födelsedag kvar i år! Då blir det romantiska komedier och mjukstart med nyhetsmorgon för öronen på morgonen.

I morgon tar vi en tur till Halmstad, ska shoppa lite. Om vädret är schysst och Nicklas lättövertalad blir det kanske en tur till stranden för lite SOOOOOL. Det behöver jag efter denna regniga sommar.

Btw, det händer grejer på övervåningen. Äntligen! Snart snart snart har vi ett eget rum för sängen, ett sådant vanliga människor kallar sovrum. Vilket är lyx efter några års sovande i kombinerat sov-/tv-rum!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Kalas”

  1. Jösses har du gjort tårtan själv!? Jag som satt o sa när jag fick se den att den har hon minsann inte gjort själv, men så hade du det iaf! Va duktig du e!! Men tycker att du kunde gjort botten själv oxå. Men den va fin!!

  2. Såå god o fin tårta! Maten var också underbart god. Var helt proppmätt när jag kom hem! Tur att man inte skulle göra något mer den dagen…

  3. Carro: Ja, nu blev du bra paff va!? Hon kan om hon vill 😉

    Jenny: Tackar, tackar. Jag skickar även ditt beröm vidare till grillmästaren himself, när han vaknat det vill säga… 🙂 Själv ser jag fram emot söndag och lite Gunillamat!

Kommentarer inaktiverade.