Love post-its

Ibland när jag har mycket att göra blir allt bara för rörigt. Jag börjar lite här och där på en och samma gång, försöker ha tio bollar i luften samtidigt och resultatet blir då att inget blir ordentligt gjort. Alternativt inte gjort alls eftersom jag inte kan bestämma mig i vilken ände jag ska börja. Min lösning på det här problemet är post-it-lappar. Denna underbara uppfinning! Antingen skriver man en lista på en post-it-lapp, gärna en i skrikig färg som inte går att undgå att se. Eller så skriver man en uppmaning på en lapp och placerar denna på lämpligt ställe. Exemeplvis ”frosta ur frysen”-lapp på frysen. Efter det här blogginlägget ska jag börja på en list-lapp för nu höllt jag på att starta upp med både ifyllning av returlapp till H&M, plocka ur diskmaskinen, lägga in annons för kattungarna, sortera tvätt, steka hamburgare och inventera Presenteriets lager. SAMTIDIGT! Det går inte, tro mig, jag vet, jag har testat :mrgreen:

Min ”semestervecka” är snart slut. På måndag är det nytt jobbpass. Gött gött gött! Hoppas på ös i butiken så att vi får lite att göra, gärna stressa lite ibland, det är kul. Den här veckan inleddes som sagt på Liseberg, följdes därefter av 3-års kalas, sedan var det diarrémedicinjakt åt hunden och spelkväll med pappafamiljen, därefter lite shopping i dagarna två och igår kväll var vi på 30-års (x2) kalas i Halmstad. Dagen lördag har spenderats i jakt likt den onsdagen erbjöd fast den här gången stod tvättmaskin som byte och inte diarrémedicin. Omväxling förnöjer 😉 Vi gick lyckade även från dagens jaktrunda. Efter besök på Elgiganten, Smålänningens marknad och Elfynd var det den trevliga säljaren på Elfynd som fick nöjet att göra affär med oss. En tvättmaskin av märket Bosch flyttar in hos oss på måndag. Den hette lämpligt nog något i stil med Maxx for Kids eftersom den tydligen skulle vara bra att tvätta barnkläder i och vara extra barnsäker. Passande i detta barnfira hem… 😉 Jodå, med tvättmaskin för barnkläder så är det nu då bara kombibil och en övervåning som fattas 😉

I morgon ska vi en runda till Arosfortet i Halmstad med pappafamiljen. Har aldrig varit där så det ska bli intressant. Tävlingstigern i mig kanske vaknar till liv 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.